Sajtos pogácsa recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tejet meglangyosítjuk egy csipet cukorral, majd belemorzsoljuk az élesztőt és felfuttatjuk.
A többi hozzávalót egy tálba mérjük, hozzáadjuk az élesztőt és összeállítjuk a tésztát.
Kelesztés nélkül, enyhén lisztezett deszkán kinyújtjuk ujjnyi vastagra, megkenjük tojásfehérjével és megszórjuk reszelt sajttal.
Tetszés szerinti méretű szaggatóval kiszúrjuk a pogácsákat, majd sütőpapíros tepsire sorakoztatjuk egymástól távolabb.
200 fokra melegítjük a sütőt, amíg a sütő melegszik, addig a pogácsák a tepsin pihennek.
Kb 15 perc alatt aranybarnára sütjük (a sütési idő függ a pogácsák méretétől!).
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »