Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Medvehagymás túrós rudacska recept

Medvehagymás túrós rudacska
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg liszt
    • 50 dkg túró
    • 25 dkg margarin
    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 dkg élesztő
    • 5 dkg apróra vágott medvehagyma
    • 2 tk só

    Kenéshez:

    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Elkészítése:

    A lisztet, a túrót, a margarint, a tojások sárgáját, az élesztőt és a sót jól összedolgozzuk. 30 percre hűtőbe tesszük.
    Lisztezett felületen vékonyra nyújtjuk, lekenjük a tojásfehérjével és megszórjuk az apróra vágott medvehagyma felével.

    Ezután a tészta két oldalát felhajtjuk, majd ismét megkenjük a tojások fehérjével, majd megszórjuk a maradék medvehagymával. Ismét hajtogatjuk, majd kinyújtjuk, megkenjük a tojással, megszórjuk szezámmaggal és rudacskákat vágunk belőle.
    200 fokos sütőben kb 25 perc alatt készre sütjük.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá