Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Húsos tésztarolád recept

Húsos tésztarolád
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    Töltelék:

    • 80 dkg darált hús
    • 1 fej vöröshagyma
    • kevés olaj vagy zsír
    • 1 ek pirospaprika
    • 1 zsemle vagy 1 nagyobb szelet kenyér
    • 1 dl tej
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 dl tejföl

    Tésztához:

    • 20 dkg liszt
    • 10 dkg zsír
    • 1 dkg élesztő
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája

    Elkészítése:

    A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és kb fél óráig kelesztjük.

    A vöröshagymát kis kockákra vágjuk, kevés zsiradékon megdinszteljük, majd a húst hozzáadjuk és megpároljuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát is. Ha ez elkészült a tejbe áztatott zsemlét vagy kenyeret adjuk hozzá,és dolgozzuk össze.

    Hogy jól kenhető legyen a töltelék hozzáadjuk a tejfölt és a tojást. Ez lesz a töltelék. A tésztát kinyújtjuk, rákanalazzuk a tölteléket és feltekerjük, mint a bejglit.

    Megkenjük a tetejét a tojás sárgájával és megsütjük. 15 percig alacsony lángon, majd 15percig magas hőfokon sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá