Káposztás rétes recept

Hozzávalók:
- 2 csomag réteslap
- 1 nagyobb fej káposzta
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- olaj
- tejföl
Elkészítése:
A káposztát lereszelem besózom és állni hagyom. Amikor levet ereszt jól kinyomkodom. Ezután olajat hevitek egy lábasba és barnulásig megsütőm a káposztát és közben ízlés szerint borsozom.
Közben a réteslapokat olajjal megkenem és amikor készen van a káposzta megtöltöm vele.
A réteslapokat duplán szoktam használni, ebben az esetben mindkettőt beolajozom egymásra rakom és úgy megy rá a töltelék, tejföllel meglocsolom összetekerem és mehet a sütőbe.
Előmelegített sütőben kb 180-200 fokon készre sütöm.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »