Káposztás rétes recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2 csomag réteslap
- 1 nagyobb fej káposzta
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- olaj
- tejföl
Elkészítése:
A káposztát lereszelem besózom és állni hagyom. Amikor levet ereszt jól kinyomkodom. Ezután olajat hevitek egy lábasba és barnulásig megsütőm a káposztát és közben ízlés szerint borsozom.
Közben a réteslapokat olajjal megkenem és amikor készen van a káposzta megtöltöm vele.
A réteslapokat duplán szoktam használni, ebben az esetben mindkettőt beolajozom egymásra rakom és úgy megy rá a töltelék, tejföllel meglocsolom összetekerem és mehet a sütőbe.
Előmelegített sütőben kb 180-200 fokon készre sütöm.
Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.