Káposztás rétes recept

Hozzávalók:
- 2 csomag réteslap
- 1 nagyobb fej káposzta
- ízlés szerint só
- ízlés szerint bors
- olaj
- tejföl
Elkészítése:
A káposztát lereszelem besózom és állni hagyom. Amikor levet ereszt jól kinyomkodom. Ezután olajat hevitek egy lábasba és barnulásig megsütőm a káposztát és közben ízlés szerint borsozom.
Közben a réteslapokat olajjal megkenem és amikor készen van a káposzta megtöltöm vele.
A réteslapokat duplán szoktam használni, ebben az esetben mindkettőt beolajozom egymásra rakom és úgy megy rá a töltelék, tejföllel meglocsolom összetekerem és mehet a sütőbe.
Előmelegített sütőben kb 180-200 fokon készre sütöm.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »