Burgonyás rózsa recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag vajas leveles tészta
- 2 nagyobb burgonya
- só
- olívaolaj
Elkészítése:
A tésztát kiolvasztjuk, majd vékonyra nyújtjuk és 8 egyforma nagyságú csíkra vágjuk.
A burgonyát megtisztítjuk, majd hártya vékonyságú szeletekre vágjuk.
A kinyújtott tészták felső részére sorakoztatjuk a burgonya karikákat, az alsó részt felhatjuk, majd az egészet feltekerjük.
Amikor kész, muffinsütőbe helyezzük őket, a tetejét megsózzuk, egy pici olíva olajat csepegtetünk rá és 180 fokon szép pirosra sütjük.
Még melegen fogyasztható.
Ha marad belőle akkor mikróba felmelegitve olyan mintha akkor sült volna ki
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édesburgonya vásárlás és felhasználás – így hozd ki belőle a legtöbbet a konyhában(x)
Az édesburgonya – vagy ahogy sokan nevezik, batáta – egyre gyakrabban kerül
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »