Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöldséges, mustáros sertésragu recept

Zöldséges, mustáros sertésragu
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók 3 főre:

    • 40 dkg sertéscomb
    • 1 db sárga paprika
    • 1 db piros kaliforniai paprika
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 db hegyes erős paprika
    • 1 fej lila hagyma
    • 2 szál újhagyma
    • 1 mk grill fűszerkeverék
    • 1 mk őrölt bors
    • 1 mk só
    • csipet cayenne-i bors
    • 2 tk mustár
    • 5 cl olíva olaj

    Elkészítése:

    A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és a sertéscombbal együtt vékony csíkokra vágjuk. A vörös és lila hagymát fél karikákra szeleteljük.

    A csíkokra vágott sertéscombot sózzuk, borsozzuk, megszórjuk cayenne-i borssal és grill fűszerrel. Ráöntjük az olíva olajat és a hűtőbe tesszük egy órára.

    A zöldségeket serpenyőben vagy wokban nagy lángon pár csepp olajon átpirítjuk, majd kiszedjük és félre tesszük. A serpenyőben megsütjük a csíkokra vágott sertéshúst. Fűszerezzük borssal, grill fűszerrel és megsózzuk egy kicsit.

    Hozzáadjuk a mustárt, pár percig pirítjuk, majd beletesszük a zöldségeket. Négy öt percig együtt pároljuk, ízesítjük ha szükséges. Köretnek rizst adhatunk mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá