Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Uborkával, tojással töltött rántott karaj recept

Uborkával, tojással töltött rántott karaj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet csont nélküli sertéskaraj
    • 2-3 közepes kovászos uborka
    • 1 kis csokor snidling
    • kevés pirospaprika
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Panírozáshoz:

    • liszt
    • tojás
    • zsemlemorzsa
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A karajt nagyobb szeletre vágjuk, jól kiklopfoljuk, majd megsózzuk.
    Egy kevéske olajon a snidlinget, az apróra vágott kovászos uborkát, egy kis pirospaprikát 1-2 percig összesütjük, majd ráöntjük a felvert tojásokat. Erős tűzön rezgősre sütjük, nem szabad kiszárítani

    Az előkészített hússzeletekre ráteszünk két kanál tojásos zöldséget, összehajtjuk, hústűvel megtűzzük. Mint a rántott húst, bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük.

    Burgonyapürével tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá