Uborkával, tojással töltött rántott karaj

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 4 szelet csont nélküli sertéskaraj
  • 2-3 közepes kovászos uborka
  • 1 kis csokor snidling
  • kevés pirospaprika
  • 3 tojás

Panírozáshoz:

  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez

Elkészítése:

A karajt nagyobb szeletre vágjuk, jól kiklopfoljuk, majd megsózzuk.
Egy kevéske olajon a snidlinget, az apróra vágott kovászos uborkát, egy kis pirospaprikát 1-2 percig összesütjük, majd ráöntjük a felvert tojásokat. Erős tűzön rezgősre sütjük, nem szabad kiszárítani

Az előkészített hússzeletekre ráteszünk két kanál tojásos zöldséget, összehajtjuk, hústűvel megtűzzük. Mint a rántott húst, bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük.

Burgonyapürével tálaljuk.