Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Uborkás fasírtroládok recept

Uborkás fasírtroládok
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 db zsemle
    • 50 dkg darált sertéshús
    • 1 közepes vöröshagyma
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 gerezd fokhagyma
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 1 tk mustár
    • 2 tk fűszerpaprika
    • 8 közepes csemegeuborka
    • 8 szelet bacon
    • 5 ek napraforgó olaj

    Elkészítése:

    A zsemléket vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk és a darált húshoz adjuk.

    Beletesszük a felkockázott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, a tojásokat, a mustárt, a fűszerpaprikát, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd jól összedolgozzuk.

    A masszát 8 részre osztjuk.

    Egy adagot kilapogatunk négyzet alakúra, felénk eső végére helyezünk 1 db uborkát, felcsavarjuk, és körbetekerjük bacon szalonnával. Mindegyik darabot így készítjük el.

    Olajjal kikent tepsibe helyezzük, és 180 fokon és készre sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá