Tormás hús recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg kocsonyahús (fej, láb, farok)
- 1 dl fehérbor
- 1 szál torma
- só
- szemes bors
- babérlevél
- citromhéj
- vöröshagyma
- borókabogyó
- 1-2 szem szegfűszeg
- 1 kiskanál ecet
Elkészítés:
A húst a borral, az ecettel és a fűszerekkel ízesített, enyhén savanykás páclében addig főzzük, amíg a csontról le nem válik. Ekkor a húsdarabokat tálra tesszük, kevés levet szűrünk rá, és a reszelt tormával beborítjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.