Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tormás hús recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg kocsonyahús (fej, láb, farok)
    • 1 dl fehérbor
    • 1 szál torma
    • szemes bors
    • babérlevél
    • citromhéj
    • vöröshagyma
    • borókabogyó
    • 1-2 szem szegfűszeg
    • 1 kiskanál ecet

    Elkészítés:
    A húst a borral, az ecettel és a fűszerekkel ízesített, enyhén savanykás páclében addig főzzük, amíg a csontról le nem válik. Ekkor a húsdarabokat tálra tesszük, kevés levet szűrünk rá, és a reszelt tormával beborítjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá