Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött sertésborda csípős töltelékkel recept

Töltött sertésborda csípős töltelékkel
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet karaj csont nélkül
    • 1 db hegyes erős paprika
    • 1 kanál dijoni mustár
    •  8 kocka medve sajt
    • 1 csipet őrölt fehér bors
    • 20 dkg finomliszt
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 20 dkg zsemlemorzsa
    • 5 dl étolaj

    Elkészítése:

    A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikát apróra vágjuk majd összedolgozzuk a sajttal és a mustárral. Ízesítjük sóval és őrölt fehér borssal. A sajtos tölteléket négy részre osztjuk. A hússzeletek egyik felére teszünk a sajtos töltelékből majd ráhajtjuk a hús másik felét. A betöltött húsokat bepanírozzuk. Lisztbe, felvert tojásba majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban közepes lángon megsütjük. Szalmaburgonyát készítettem mellé.
    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá