Töltött sertésborda csípős töltelékkel

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Töltött sertésborda csípős töltelékkel

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 1 kanál dijoni mustár
  •  8 kocka medve sajt
  • 1 csipet őrölt fehér bors
  • 20 dkg finomliszt
  • 3 tojás
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • 5 dl étolaj

Elkészítése:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikát apróra vágjuk majd összedolgozzuk a sajttal és a mustárral. Ízesítjük sóval és őrölt fehér borssal. A sajtos tölteléket négy részre osztjuk. A hússzeletek egyik felére teszünk a sajtos töltelékből majd ráhajtjuk a hús másik felét. A betöltött húsokat bepanírozzuk. Lisztbe, felvert tojásba majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban közepes lángon megsütjük. Szalmaburgonyát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!