Sült karaj recept

Hozzávalók:
- 8 szelet karaj
- 1 teáskanál mustármag
- 1 teáskanál koriandermag
- só, bors
- 1 kávéskanál durvára őrölt szemes bors
Elkészítése:
A húsok mindkét oldalát alaposan megszórjuk a fűszerekkel, tepsibe tesszük, amit zsírral kikenünk, pici vizet aláöntve (kb fél dl) fóliával letakarva 170 fpkps sütőben sütjük 20 percig, majd fóliát levéve pirosra sütjük.
Nem szárad ki, finom puha. Bármilyen köret jól illik hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »