Sült karaj recept

Hozzávalók:
- 8 szelet karaj
- 1 teáskanál mustármag
- 1 teáskanál koriandermag
- só, bors
- 1 kávéskanál durvára őrölt szemes bors
Elkészítése:
A húsok mindkét oldalát alaposan megszórjuk a fűszerekkel, tepsibe tesszük, amit zsírral kikenünk, pici vizet aláöntve (kb fél dl) fóliával letakarva 170 fpkps sütőben sütjük 20 percig, majd fóliát levéve pirosra sütjük.
Nem szárad ki, finom puha. Bármilyen köret jól illik hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »