Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sült csülök vele sült édesburgonyával recept

Sült csülök vele sült édesburgonyával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 1 db csontos sertés hátsó csülök
    • só, bors ízlés szerint
    • 80 dkg édesburgonya
    • sütőzacskó a sütéshez

    Elkészítése:

    A csülköt sóval és frissen őrölt borssal alaposan bedörzsöljük, sütőzacskóba tesszük, amit néhány helyen késsel vagy fogpiszkálóval kilyukasztunk.

    Tepsibe tesszük és a csülök nagyságától függően 180 fokos sütőben kb két órán keresztül sütjük, majd a zacskóból kibontva pirítjuk míg szép piros nem lesz.

    Megfordítjuk és a közben megtisztított és darabokra vágott édesburgonyát a hús mellé téve készre sütjük.

    Tipp:

    Ha nincs otthon sütőzacskónk, alufóliával letakarva is süthetjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá