Spanyol madár recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 6 szelet sertéskaraj
- 2 fej vöröshagyma
- 2 főtt FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 szelet sonka
- 6 szelet szalámi
- 3 db savanyú uborka
- 6 kisebb szelett szalonna
- só, bors, pirospaprika
- zsír vagy olaj
- mustár
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfolom, majd sózom és borsozom.
Minden szeletet megkenek mustárral, majd ráhelyezem a feltétet: sonka, szalámi, főtt tojás, uborka, 1 felszeletelt hagyma és egy kis szalonna. Azután a húsokat felgöngyölom és egy cérnával összekötöm, hogy sütésnél ne essenek szét.
A maradék hagymát illetve egy kevés szalonnát olajon üvegesre párolok, majd megszórom pirospaprikával és jól összekeverem. Ezen a hagymás alapon megsütöm a húsokat. Végül felöntöm vízzel és készre főzom.
Ha szügséges egy kis liszttel sűríthetjük a szaftot (én több hagymát vágok alá, ami besűríti).
Rizzsel tálalom.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.