Spanyol madár recept

Hozzávalók:
- 6 szelet sertéskaraj
- 2 fej vöröshagyma
- 2 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 szelet sonka
- 6 szelet szalámi
- 3 db savanyú uborka
- 6 kisebb szelett szalonna
- só, bors, pirospaprika
- zsír vagy olaj
- mustár
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfolom, majd sózom és borsozom.
Minden szeletet megkenek mustárral, majd ráhelyezem a feltétet: sonka, szalámi, főtt tojás, uborka, 1 felszeletelt hagyma és egy kis szalonna. Azután a húsokat felgöngyölom és egy cérnával összekötöm, hogy sütésnél ne essenek szét.
A maradék hagymát illetve egy kevés szalonnát olajon üvegesre párolok, majd megszórom pirospaprikával és jól összekeverem. Ezen a hagymás alapon megsütöm a húsokat. Végül felöntöm vízzel és készre főzom.
Ha szügséges egy kis liszttel sűríthetjük a szaftot (én több hagymát vágok alá, ami besűríti).
Rizzsel tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »