Sonkában sült, sajttal töltött húspogácsa recept

Hozzávalók:
- 60 dkg darált hús
- 20 dkg főtt, áttört burgonya
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 12 szelet sonka
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 kk pirospaprika
- 1 közepes vöröshagyma
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 6 cikk sajt felezve
- 12 lyukú muffinsütő
Elkészítése:
A szalonna és a sajt kivételével a többi hozzávalót alaposan összegyúrom.
A tenyerembe teszek egy pogácsához elegendő masszát, kisimítotm a kezemmel, ráhelyezem a sajtot és ráformálom a húsos masszát úgy, hogy pogácsa legyen belőle.
Betekerem sonkába és úgy teszem az étolajjal kikent muffinsütőbe.
200 fokra melegített sütőben sütöttem kb 45 percig.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »