Sonkában sült, sajttal töltött húspogácsa recept
Hozzávalók:
- 60 dkg darált hús
- 20 dkg főtt, áttört burgonya
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 12 szelet sonka
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 kk pirospaprika
- 1 közepes vöröshagyma
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 6 cikk sajt felezve
- 12 lyukú muffinsütő
Elkészítése:
A szalonna és a sajt kivételével a többi hozzávalót alaposan összegyúrom.
A tenyerembe teszek egy pogácsához elegendő masszát, kisimítotm a kezemmel, ráhelyezem a sajtot és ráformálom a húsos masszát úgy, hogy pogácsa legyen belőle.
Betekerem sonkába és úgy teszem az étolajjal kikent muffinsütőbe.
200 fokra melegített sütőben sütöttem kb 45 percig.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »









