Sonkában sült, sajttal töltött húspogácsa recept

Hozzávalók:
- 60 dkg darált hús
- 20 dkg főtt, áttört burgonya
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 12 szelet sonka
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 kk pirospaprika
- 1 közepes vöröshagyma
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 6 cikk sajt felezve
- 12 lyukú muffinsütő
Elkészítése:
A szalonna és a sajt kivételével a többi hozzávalót alaposan összegyúrom.
A tenyerembe teszek egy pogácsához elegendő masszát, kisimítotm a kezemmel, ráhelyezem a sajtot és ráformálom a húsos masszát úgy, hogy pogácsa legyen belőle.
Betekerem sonkába és úgy teszem az étolajjal kikent muffinsütőbe.
200 fokra melegített sütőben sütöttem kb 45 percig.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »