Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rántott hús salátával recept

Rántott hús salátával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet csontnélküli karaj

    A panírozáshoz:

    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 dkg liszt
    • zsemlemorzsa
    • olaj a sütéshez

    A salátához:

    • 1 doboz konzerv kukorica
    • kb 1,5 dl majonéz
    • 1-1 piros és zöld kápia paprika

    Elkészítése:

    A húst kissé kiklopfoljuk, sózzuk, lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk és olajban szép pirosra sütjük.

    A salátához a kukoricáról leöntjük a levet, majd hozzáadjuk az apróra vágott paprikákat és a majonézt, majd alaposan összekeverjük és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

    Az elkészült húsokat a salátával és sült burgonyával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá