Rántott hús salátával

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 4 szelet csontnélküli karaj

A panírozáshoz:

  • 2 tojás
  • 10 dkg liszt
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez

A salátához:

  • 1 doboz konzerv kukorica
  • kb 1,5 dl majonéz
  • 1-1 piros és zöld kápia paprika

Elkészítése:

A húst kissé kiklopfoljuk, sózzuk, lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk és olajban szép pirosra sütjük.

A salátához a kukoricáról leöntjük a levet, majd hozzáadjuk az apróra vágott paprikákat és a majonézt, majd alaposan összekeverjük és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Az elkészült húsokat a salátával és sült burgonyával tálaljuk.