Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Almás-hagymás tarja recept

Almás-hagymás tarja
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 szelet sertéstarja
    • bors durvára őrölve
    • 1 ek olívaolaj
    • 2 ek vaj
    • 1-2 fej lila vagy vöröshagyma
    • 3 alma kicsumázva
    • 1 bögre húsleveslé (fehérbor vagy sör is lehet helyette)

    Elkészítése:

    A hús mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőbe olajat hevítünk, majd a húsokat belefektetjük és addig sütjük mindkét oldalát, amíg szép aranybarna kéreg nem lesz rajta, majd a húsokat papírtörlős tányérra szedjük.

    A visszamaradt olajhoz adjuk a margarint, felolvasztjuk, majd megpirítjuk benne a hagymakarikákat, majd hozzáadjuk a szeletekre vágott hagymát. Felöntjük a húslével, majd a húsokat visszatesszük és puhára pároljuk.

    Krumplipürével tálaljuk, a húsokra halmozzuk az almás-hagymás ragut.
    Jó étvágyat hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá