Sajttal töltött karajszelet kukoricás bundában recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 6 db 1-2 cm vastag karajszelet
- 6 szelet sajt
- só
- bors
- olaj a kisütéshez
Panírhoz:
- 20 dkg kukoricaliszt
- 10 dkg finomliszt
- 0,5 csomag sütőpor
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek cukor
- 1 tk só
- 1 kk őrölt bors
- kb. 2 dl tej
Elkészítése:
A karajszeleteket lapján félbe vágom, de nem vágom végig. Széthajtom, enyhén kiklopfolom, sózom, borsozom, és felhasználásig hűtőbe teszem.
A panírhoz a hozzávalókat egy tálban összekeverem, a tej hozzáadásával tejföl sűrűségű masszát kavarok.
10 percet pihentetem, ha sűrűsödik, tejjel lazítok rajta.
A karajszeleteket megtöltöm sajtszeletekkel, a biztonság kedvéért fogpiszkálóval összetűzöm.
Megforgatom a kukoricás masszában, és kevésbé forró olajban pirosra sütöm mindkét felét.
Ha megsült, papírtörlőre szedem.
Tetszés szerinti körettel tálalom.
A sajttal töltött karajszelet kukoricás bundában kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 208 kcal
Fehérje: 16 g
Szénhidrát: 13 g
Zsír: 9 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 16 g
Szénhidrát: 13 g
Zsír: 9 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.