Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajttal töltött fasírt recept

Sajttal töltött fasírt
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 db sajt kocka (kb. 2 cm-es)
    • 25 dkg sertéshús (tarja, dagadó, lapocka)
    • 1 vöröshagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 1 mk őrölt babér
    • 1 mk fehér bors
    • 1 mk cayenne bors
    • 2 kk majoránna
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 0,5 bögre zabpehely
    • zsemlemorzsa
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A húst a hagymákkal átdaráljuk, hozzáadjuk a fűszereket, a tojást és a zabpelyhet. Sózzuk és alaposan összegyúrjuk.

    A sajtkockákat becsomagoljuk a húsmasszába. Ügyeljünk rá, hogy a hús teljesen körbeölelje a sajtot, így nem fog kifolyni.

    Zsemlemorzsába forgatjuk, és nem túl forró olajban szép pirosra sütjük.

    Salátával, sült krumplival, vagy akár önállóan is fogyasztható.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá