Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtos, medvehagymás gombával töltött karajszeletek recept

Sajtos, medvehagymás gombával töltött karajszeletek
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók:

    • 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
    • 20 dkg gomba
    • 20 dkg reszelt trappista sajt
    • 1 fej vöröshagyma
    • 5 dkg vaj
    • őrölt fehér bors
    • petrezselyem zöld
    • 2-3 levél medvehagyma /a fagyasztóból/

    A panírozáshoz:

    • 20 dkg finomliszt
    • 3 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 30 dkg zsemlemorzsa

    A sütéshez:

    • étolaj

    Elkészítése:

    A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.

    A vöröshagymát, petrezselymet és a medvehagymát apróra vágjuk. A gombát felszeleteljük.

    A vajon megdinszteljük a hagymát, rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk, és addig pároljuk, míg a levét elfövi. Hozzáadjuk a petrezselymet és a medvehagymát.

    Még melegen belekeverjük a reszelt sajtot. A sajt megolvad és összefogja a töltelékünket.

    A karajszeletek egyik oldalára teszünk a töltelékből, majd ráhajtjuk a hús másik felét.

    A szokásos módon bepanírozzuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.

    Zöldséges rizst készítettem mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá