Réteges tarja recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet tarja
- 4 szelet füstölt szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- 2 közepes cékla
- 3 közepes burgonya
- só
- bors
- szójaszósz
- csípős szósz
Elkészítése:
A húsokat előző nap bepácoljuk: só, bors, szója és csípős szósz keverékébe.
A sütés napján egy kőedény aljára tesszük a felkarikázott burgonyát, céklát, hagymát, és erre helyezzük rá a pácolt tarját.
A legtetejére tesszük a szalonnát beirdalva. Kb. 40 percig lefedve sütjük, majd az utolsó 10 perc alatt megpirítjuk.
Akinek kell plusz köret, párolt búzát és salátát tálalhat hozzá.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »