Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rántott töltött karaj recept

Rántott töltött karaj
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet vastagabbra szelt karaj (más hús is lehet)

    A töltelékhez:

    • 2 db hosszú zsemle
    • 1 csokor vágott petrezselyemzöld
    • 3 db főtt kemény  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 db nyers  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 dkg reszelt sajt
    • vöröshagyma
    • fokhagyma reszelve

    Panírozáshoz:

    • tojás
    • liszt
    • zsemlemorzsa

    Kisütéshez:

    • olaj

    Elkészítése:
    A vastagabbra szeletelt húst félbe vágjuk úgy, hogy ne vágjuk szét!
    Enyhén kiveregetjük, sózzuk.

    A töltelékhez:
    A zsemlét tejben megáztatjuk, kifacsarjuk, a főtt tojásokat felaprítjuk.
    A többi hozzávalókkal összekeverjük.
    A hús szelet egyik felére halmozzuk a tölteléket, a másik fele húst ráhajtjuk, majd lisztbe, tojásba, morzsába forgatjuk és forró olajban kisütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá