Rántott töltött karaj

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 4 szelet vastagabbra szelt karaj (más hús is lehet)

A töltelékhez:

  • 2 db hosszú zsemle
  • 1 csokor vágott petrezselyemzöld
  • 3 db főtt kemény tojás
  • 2 db nyers tojás
  • 10 dkg reszelt sajt
  • vöröshagyma
  • fokhagyma reszelve

Panírozáshoz:

  • tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa

Kisütéshez:

  • olaj

Elkészítése:
A vastagabbra szeletelt húst félbe vágjuk úgy, hogy ne vágjuk szét!
Enyhén kiveregetjük, sózzuk.

A töltelékhez:
A zsemlét tejben megáztatjuk, kifacsarjuk, a főtt tojásokat felaprítjuk.
A többi hozzávalókkal összekeverjük.
A hús szelet egyik felére halmozzuk a tölteléket, a másik fele húst ráhajtjuk, majd lisztbe, tojásba, morzsába forgatjuk és forró olajban kisütjük.