Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Részeges pecsenye recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 kicsontozott rövidkarajszelet
    • 2 zsemle
    • 2 dl fehérbor
    • 1 csomó leveszöldség
    • 10 dkg gomba
    • 1 diónyi vaj
    • 1 nyers  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • őrölt bors
    • 1 csokor petrezselyemzöld
    • késhegynyi pirospaprika
    • 1 kiskanál paradicsompüré

    Elkészítés:
    A borban megáztatjuk a zsemlét, kifacsarjuk, és a vajban párolt gombát meg karikákra vágott leveszöldséget beletesszük. Az egészet megdaráljuk, egy nyers tojást ütünk bele, megsózzuk, megborsozzuk, és vagdalt petrezselyemzölddel fűszerezzük. A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, mindegyikre egy halom tölteléket rakunk, és a két szélét ráhajtva, a húst összegöngyöljük. A tekercseket megtűzzük vagy átkötjük, a forró olajban megforgatjuk. Paprikával meghintjük és kevés vízben puhára pároljuk. Tálalás előtt a levébe paradicsompürét keverünk, és rizzsel vagy párolt zöldségekkel körítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá