Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pásztor pecsenye recept

Pásztor pecsenye
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg tisztított sertésháló
    • 45 dkg szűzpecsenye
    • 38 dkg sertés kolbászhús
    • sertéshús fűszersó

    Elkészítése:

    A darált húst kolbászhús módjára elkészítjük, és a megtisztított szűzeket felszúrjuk (2 darabot). A nyílásba töltjük a darált húst.

    Lehet kolbásztöltővel is dolgozni, de kézzel is megoldható ekkora mennyiségnél. A sertéshálót elvágjuk ketté, és beleburkoljuk a sertés fűszersóval bekent pecsenyénket.

    Tepsibe helyezzük, és 160 fokon készre sütjük. A zsírját leöntjük, és még rápiríthatunk a húsra.

    Sült krumplival és savanyúsággal tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá