Párizsi szelet recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 70 dkg sertéscomb
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- kb 15 dkg liszt
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1/2 dl tej
A sütéshez:
- kb 7 dl étolaj
Elkészítése:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk.
A lisztet egy tányérba öntjük, egy másik tányérba ütjük a tojásokat, felverjük, majd a tejjel elkeverjük.
A húsokat először lisztbe, tojásba, majd újra lisztbe forgatjuk és a felforrósított olajban aranybarnára sütjük mindkét oldalát.
Tetszőleges körettel tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.