Parasztos töltött karajszeletek rántva recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
- 8 szelet kolozsvári szalonna
- 4 szelet füstölt sajt
- 2 db hegyes erős paprika
- só
A panírozáshoz:
- 20 dkg finomliszt
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg zsemlemorzsa
- 1 evőkanál szezámmag
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk 2-2 szelet kolozsvári szalonnát, 1-1 füstölt sajt szeletet, három-négy karikát a csípős paprikából, ráhajtjuk a hús másik felét. A zsemlemorzsába keverjük a szezámmagot és a betöltött karajszeleteket a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban közepes lángon kisütjük.
Szalmaburgonyát készítettem mellé!
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »