Pácolt tarja tepsiben sült kelbimbóval és édesburgonyával recept

Hozzávalók:
- 6-8 szelet tarja
- ízlés szerint mustár
- só, bors
- 3-4 ek étolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 3-4 db édes burgonya
- 20 dkg kelbimbó
Elkészítése:
A húsokat megmossuk és megszárítjuk, majd befűszerezzük, megkenjük mustárral, majd kevés olajjal meglocsolva letakarva hűtőbe tesszük.
A kelbimbót és a burgonyát megtisztítjuk, karikázzuk, a kelbimbót félbevágjuk, tepsibe tesszük. Fűszerezzük, meglocsoljuk olajjal és 180 fokos sütőben 40 percig sütjük.
A húst is tepsibe tesszük, rákarikázzuk a fokhagymát, leöntjük a visszamaradt páclével és lefedve sütőben készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »