Pácolt tarja tepsiben sült kelbimbóval és édesburgonyával recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 6-8 szelet tarja
- ízlés szerint mustár
- só, bors
- 3-4 ek étolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 3-4 db édes burgonya
- 20 dkg kelbimbó
Elkészítése:
A húsokat megmossuk és megszárítjuk, majd befűszerezzük, megkenjük mustárral, majd kevés olajjal meglocsolva letakarva hűtőbe tesszük.
A kelbimbót és a burgonyát megtisztítjuk, karikázzuk, a kelbimbót félbevágjuk, tepsibe tesszük. Fűszerezzük, meglocsoljuk olajjal és 180 fokos sütőben 40 percig sütjük.
A húst is tepsibe tesszük, rákarikázzuk a fokhagymát, leöntjük a visszamaradt páclével és lefedve sütőben készre sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.