Pácolt tarja tepsiben sült kelbimbóval és édesburgonyával recept

Hozzávalók:
- 6-8 szelet tarja
- ízlés szerint mustár
- só, bors
- 3-4 ek étolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 3-4 db édes burgonya
- 20 dkg kelbimbó
Elkészítése:
A húsokat megmossuk és megszárítjuk, majd befűszerezzük, megkenjük mustárral, majd kevés olajjal meglocsolva letakarva hűtőbe tesszük.
A kelbimbót és a burgonyát megtisztítjuk, karikázzuk, a kelbimbót félbevágjuk, tepsibe tesszük. Fűszerezzük, meglocsoljuk olajjal és 180 fokos sütőben 40 percig sütjük.
A húst is tepsibe tesszük, rákarikázzuk a fokhagymát, leöntjük a visszamaradt páclével és lefedve sütőben készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.27 péntek
Pénteken jól esik valami könnyedebb, de mégis tartalmas fogás – pont ilyene
Tovább olvasom »