Pácolt tarja recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 9 szelet tarja
Páchoz:
- 4 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek olíva vagy étolaj
- 1 ek só
- 1 tk mustár
- 1 tk majoránna
- 1 tk őrölt bors
- 1 tk pirospaprika
- 3 gerezd áttört fokhagyma
- 3 ek liszt
A sütéshez:
- olaj
Elkészítése:
A pác hozzávalóit összekeverjük egy tálban. A húst kiklopfoljuk,majd a páclébe tesszük. 24 órán át pácoltjuk. Forró olajban,fedő alatt,lassú tűznél kisütjük. Nagyon finom omlós hús a végeredmény.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mézen túl: a méhpempő valódi szuperélelmiszer, amit még kevesen ismernek (x)
Kevesen tudják, hogy a méhkaptár igazi értéke nemcsak a mézben rejlik, hane
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.03. szerda
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »