Pácolt tarja recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 9 szelet tarja
Páchoz:
- 4 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 ek olíva vagy étolaj
- 1 ek só
- 1 tk mustár
- 1 tk majoránna
- 1 tk őrölt bors
- 1 tk pirospaprika
- 3 gerezd áttört fokhagyma
- 3 ek liszt
A sütéshez:
- olaj
Elkészítése:
A pác hozzávalóit összekeverjük egy tálban.
A húst kiklopfoljuk,majd a páclébe tesszük. 24 órán át pácoltjuk.
Forró olajban,fedő alatt,lassú tűznél kisütjük.
Nagyon finom omlós hús a végeredmény.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









