Egészben sült, pácolt oldalas recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 kg oldalas, egyben
- 7-8 gerezd fokhagyma
- törött bors
- darált kömény
- ételízesítő
- csípős darált piros paprika
- pikáns grillpor
- só
Elkészítése:
Az oldalasra nem szoktam olajos pácot csinálni, mert elég zsíros így is.
Megmosom a húst, majd papírtörlővel áttörlöm. Besózom, 7-8 gerezd zúzott fokhagymával jól bedörzsölöm, törött borssal, darált köménnyel, pici csípős paprikával és pikáns grillporral beszórom és egy éjszaka a hűtőbe teszem.
Másnap egy tepsibe teszek disznó zsírt, ráhelyezem a husit, még a tetejére is rakok zsírt, vizet öntök alá és letakarva sütőben puhára sütöm, majd leveszem az alufóliát és lassan pirítom, így kisül belőle a zsír.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »