Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mustáros hentestokány recept

Mustáros hentestokány
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg sertéscomb
    • 1 fej vöröshagyma
    • étolaj
    • őrölt fekete bors
    • 2 ek. mustár
    • 4 db csemegeuborka
    • 1 csokor petrezselyemzöld
    • 1 ek. finomliszt
    • 1 pohár tejföl

    Körethez:

    • 80 dkg burgonya
    • őrölt fekete bors
    • 3 dkg vaj
    • 2 fej lila hagyma
    • 1 ek. fűszerpaprika

    Elkészítése:
    A vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a csíkokra vágott húst, sózzuk és borsozzuk, mustárral fűszerezzük. Felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi, majd puhára pároljuk. Ezután hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott csemege uborkát, aprított petrezselyemzöldet, majd amikor megfőtt behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel. Közben a megtisztított burgonyát sós vízben megfőzzük, leszűrjük és összetörjük. Ezután hozzáadjuk a vajat, az apróra vágott lila hagymát, megszórjuk fűszerpaprikával, sóval, borssal ízesítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá