Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mustáros, fokhagymás sertéstarja recept

Mustáros, fokhagymás sertéstarja
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 nagyobb vagy 8 kisebb szelet sertéstarja csont nélkül
    • 5-6 gerezd fokhagyma
    • 1 tk durvára darált bors
    • 1 tk flekken vagy grill fűszerkeverék
    • 2 evőkanál mustár
    • 1 chili paprika vagy 1 mk őrölt chili
    • étolaj

    Elkészítése:

    A fokhagymát apróra vágjuk vagy lereszeljük.

    A tarjaszeleteket enyhén kiklopfoljuk, az inas, hártyás részeket bevagdossuk. A hússzeleteket bedörzsöljük sóval, borssal, flekken fűszerrel, chilivel és a fokhagymával és megkenjük mustárral. Kevés olajat öntünk rá és a hűtőbe tesszük egy órára. Még jobb, ha a húst előző nap bepácoljuk.

    A húst grillen vagy serpenyőben kevés olajon átsütjük. Párolt rizst és párolt zöldséget készítettem mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá