Mustáros, chilis karajszeletek csípős zöldségraguval recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 2 evőkanál mustár
- 1 teáskanál chili pehely vagy 1 db chili paprika apróra vágva
- 1 teáskanál só
- 1 mokkáskanál durvára őrölt bors
- 1 dl olaj
- 1 db sárgarépa
- 2 db zöld hegyes erős vagy 1 db zöld kaliforniai paprika
- 1 db sárga kaliforniai paprika
- 1 db piros kaliforniai paprika
- 2 fej lila hagyma
- 1-1,5 dl chili szósz
Elkészítése:
A zöldségeket csíkokra vágjuk.
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a chili pehellyel és megkenjük mustárral. Egy serpenyőben kevés olajon megsütjük a hússzeleteket, majd félre tesszük.
A serpenyőben a visszamaradt olajon megpirítjuk a zöldségeket / maradjanak roppanósak / ráöntjük a chili szószt, egyet forralunk rajta és levesszük a tűzről.
A húst a chilis zöldségraguval tálaljuk- Ropogós szalma krumplit sütöttem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.