Mustáros, chilis karajszeletek csípős zöldségraguval recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 2 evőkanál mustár
- 1 teáskanál chili pehely vagy 1 db chili paprika apróra vágva
- 1 teáskanál só
- 1 mokkáskanál durvára őrölt bors
- 1 dl olaj
- 1 db sárgarépa
- 2 db zöld hegyes erős vagy 1 db zöld kaliforniai paprika
- 1 db sárga kaliforniai paprika
- 1 db piros kaliforniai paprika
- 2 fej lila hagyma
- 1-1,5 dl chili szósz
Elkészítése:
A zöldségeket csíkokra vágjuk.
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a chili pehellyel és megkenjük mustárral. Egy serpenyőben kevés olajon megsütjük a hússzeleteket, majd félre tesszük.
A serpenyőben a visszamaradt olajon megpirítjuk a zöldségeket / maradjanak roppanósak / ráöntjük a chili szószt, egyet forralunk rajta és levesszük a tűzről.
A húst a chilis zöldségraguval tálaljuk- Ropogós szalma krumplit sütöttem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »