Mustáros, chilis karajszeletek csípős zöldségraguval recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 2 evőkanál mustár
- 1 teáskanál chili pehely vagy 1 db chili paprika apróra vágva
- 1 teáskanál só
- 1 mokkáskanál durvára őrölt bors
- 1 dl olaj
- 1 db sárgarépa
- 2 db zöld hegyes erős vagy 1 db zöld kaliforniai paprika
- 1 db sárga kaliforniai paprika
- 1 db piros kaliforniai paprika
- 2 fej lila hagyma
- 1-1,5 dl chili szósz
Elkészítése:
A zöldségeket csíkokra vágjuk.
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a chili pehellyel és megkenjük mustárral. Egy serpenyőben kevés olajon megsütjük a hússzeleteket, majd félre tesszük.
A serpenyőben a visszamaradt olajon megpirítjuk a zöldségeket / maradjanak roppanósak / ráöntjük a chili szószt, egyet forralunk rajta és levesszük a tűzről.
A húst a chilis zöldségraguval tálaljuk- Ropogós szalma krumplit sütöttem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »