Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Medvehagymás Wellington szűzpecsenye recept

Medvehagymás Wellington szűzpecsenye
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 leveles tészta
    • 70-80 dkg szűzpecsenye
    • 1 fej hagyma
    • 1 csokor medvehagyma
    • 2 ek mustár
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 40 dkg gomba
    • 20 dkg sonka
    • petrezselyem
    • bors

    Elkészítése:

    A húst borssal bedörzsöljük, és körös-körül megpirítjuk olajon. Kihűtjük, és ezután sózzuk. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk az összevágott, kétféle hagymát, fokhagymát, gombát. A végén rádobjuk az összevágott petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. Ha kicsit kihűlt, belekeverjük a tojást.

    A leveles tésztát kinyújtjuk, sonka szeleteket ráterítjük, erre rárakjuk a gombás tölteléket.  A húst bedörzsöljük mustárral, és ráfektetjük, és becsomagoljuk a tésztába, a végeit jól eldolgozzuk. Megkenjük tojássárgájával.

    Tepsibe fektetjük, kb. 35 perc alatt megsütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá