Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Májas-zöldséges ragu recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg. sertés máj
    • 30 dkg. leveszöldség
    • 1-1 csokor petrezselyem, és kapor
    • 1 tk. Majoranna
    • 1 tk. tárkony
    • 2 dl. tejföl
    • 3 ek. olaj
    • só, bors

    Elkészítése: A zöldségeket 2 ek. olajon megpirítjuk, sózzuk majd 1dl vízzel felöntve puhára pároljuk.  A maradék olajon az apró csíkokra szelt májat, hirtelen átsütjük.  Megszórjuk tárkonnyal, majorannával, és borssal.  Ha a zöldség már puha hozzákeverjük a májat, ráöntjük a tejfölt, megszórjuk kaporral, és a petrezselyem zöldjével. Burgonyafánkkal, vagy burgonya gombóccal tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá