Májas-zöldséges ragu

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 40 dkg. sertés máj
  • 30 dkg. leveszöldség
  • 1-1 csokor petrezselyem, és kapor
  • 1 tk. Majoranna
  • 1 tk. tárkony
  • 2 dl. tejföl
  • 3 ek. olaj
  • só, bors

Elkészítése: A zöldségeket 2 ek. olajon megpirítjuk, sózzuk majd 1dl vízzel felöntve puhára pároljuk.  A maradék olajon az apró csíkokra szelt májat, hirtelen átsütjük.  Megszórjuk tárkonnyal, majorannával, és borssal.  Ha a zöldség már puha hozzákeverjük a májat, ráöntjük a tejfölt, megszórjuk kaporral, és a petrezselyem zöldjével. Burgonyafánkkal, vagy burgonya gombóccal tálaljuk.