Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kolbásszal töltött tarja recept

Kolbásszal töltött tarja
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet tarja
    • 1 ek csípős piros arany
    • 1 ek mustár
    • 12 szelet bacon
    • 1 szál füstölt kolbász
    • 15 dkg füstölt sajt

    Elkészítése:

    A tarja szeleteket kiverjük, majd a piros arany és mustár keverékével vékonyan megkenjük őket.

    Egy őzgerinc formát alufóliával kibélelünk, a szalonnát belefektetjük. A reszelt sajt felét beleszórjuk, 2 szelet tarját ráfektetünk. A kolbászt lapjában kettévágjuk és egymás mellé téve a húsra helyezzük.

    Erre kerül a másik 2 szelet tarja, amit egyenletesen beszórunk a maradék reszelt sajttal.

    A szalonna szeleteket a tetejére hajtjuk, majd a fóliával becsomagoljuk.

    Egy tepsibe tesszük és sütőben 200 fokon, 1,5 óra alatt készre sütjük.

    Ha elkészült, kiborítjuk az őzgerincből, lehúzzuk róla a fóliát és így még visszatoljuk a sütőbe, hogy az őzgerinces fele is megpiruljon. Ehhez már csak 5-10 perc szükséges.

    Hagyjuk kihűlni, legjobb ha másnap szeleteljük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá