Hozzávalók:
Elkészítése:
A tarja szeleteket kiverjük, majd a piros arany és mustár keverékével vékonyan megkenjük őket.
Egy őzgerinc formát alufóliával kibélelünk, a szalonnát belefektetjük. A reszelt sajt felét beleszórjuk, 2 szelet tarját ráfektetünk. A kolbászt lapjában kettévágjuk és egymás mellé téve a húsra helyezzük.
Erre kerül a másik 2 szelet tarja, amit egyenletesen beszórunk a maradék reszelt sajttal.
A szalonna szeleteket a tetejére hajtjuk, majd a fóliával becsomagoljuk.
Egy tepsibe tesszük és sütőben 200 fokon, 1,5 óra alatt készre sütjük.
Ha elkészült, kiborítjuk az őzgerincből, lehúzzuk róla a fóliát és így még visszatoljuk a sütőbe, hogy az őzgerinces fele is megpiruljon. Ehhez már csak 5-10 perc szükséges.
Hagyjuk kihűlni, legjobb ha másnap szeleteljük.