Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kelben sült fűszeres sertésmáj recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg lehetőleg egyformán vastag sertésmáj
    • 1-1 kávéskanál paradicsompüré és mustár
    • 1 evőkanál olaj
    • csipetnyi őrölt bors
    • fél kávéskanál majoránna
    • fél fej vöröshagyma
    • 1 gerezd fokhagyma
    • 4 méretesebb kelkáposztalevél

    Elkészítése:
    A májat egyben megtisztítjuk, majd a vizet leitatjuk róla. A paradicsompürét a mustárral az olajjal a borssal meg a majoránnával összekeverem. A megtisztított hagymát belereszeljük, s a zúgott fokhagymával fűszerezzük. A májat körös-körül bekenjük vele, majd a kellevelekbe burkoljuk.Zsineggel átkötjük. Tepsibe tesszük, és a kö­zepesnél kisebb lánggal kb. 1 órán át sütjük. Felszeletelve tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá