Holstein szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet csont nélküli karaj
- só
- őrölt fehérbors
- liszt
- 2 ek étolaj
- tetejére 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztben megforgatjuk.
Egy serpenyőbe olajat öntünk, majd a húsok mindkét oldalát pár perc alatt készre sütjük.
Egy hideg serpenyőbe olajat öntünk, beleütjük a tojást, illetve tojásokat, attól függ milyen méretű serpenyőt használunk, majd lassú hőmérsékleten a tükörtojást készre sütjük.
Tálaláskor minden hússzeletre egy tojást csúsztatunk, sózzuk, borsozzuk és ízlés szerinti körettel kínáljuk!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »