Holstein szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet csont nélküli karaj
- só
- őrölt fehérbors
- liszt
- 2 ek étolaj
- tetejére 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztben megforgatjuk.
Egy serpenyőbe olajat öntünk, majd a húsok mindkét oldalát pár perc alatt készre sütjük.
Egy hideg serpenyőbe olajat öntünk, beleütjük a tojást, illetve tojásokat, attól függ milyen méretű serpenyőt használunk, majd lassú hőmérsékleten a tükörtojást készre sütjük.
Tálaláskor minden hússzeletre egy tojást csúsztatunk, sózzuk, borsozzuk és ízlés szerinti körettel kínáljuk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »