Holstein szelet

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Holstein szelet

Hozzávalók:

  • 4 szelet csont nélküli karaj
  • őrölt fehérbors
  • liszt
  • 2 ek étolaj
  • tetejére 4 tojás

Elkészítése:

A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztben megforgatjuk.

Egy serpenyőbe olajat öntünk, majd a húsok mindkét oldalát pár perc alatt készre sütjük.

Egy hideg serpenyőbe olajat öntünk, beleütjük a tojást, illetve tojásokat, attól függ milyen méretű serpenyőt használunk, majd lassú hőmérsékleten a tükörtojást készre sütjük.

Tálaláskor minden hússzeletre egy tojást csúsztatunk, sózzuk, borsozzuk és ízlés szerinti körettel kínáljuk!