Hagymaszáras karaj zöldséges sárga rizzsel recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
Hús:
- 8 szelet karaj
- étolaj
- só
- őrölt fekete bors
- 1 csomó hagymaszár
Köret:
- rizs
- 2 teáskanál ételízesítő
- 1 mokkáskanál kurkuma
- víz
- étolaj
- zöldborsó
- sárgarépa
- vöröshagyma
- paprika
- paradicsom
Elkészítése:
A karajokat kilopfolom és mindkét oldalát megsózom és megborsozom. Kevés forró olajba apróra vágott hagymaszárat teszek és beleteszem a karajszeleteket, majd megsütöm mindkét oldalát.
Elkészítem a rizst kurkumával és ételízesítővel fűszerezve.
A répát apró kockákra vágom és a borsóval puhára főzöm. Leöntöm róla a vizet és félreteszem. A paprikát, paradicsomot felkockázom. A vöröshagymát apróra vágom.
Egy edényben az olajon a hagymát, paprikát, paradicsomot, sárgarépát, zöldborsót elkezdem dinsztelni és lassú tűzön beleforgatom az elkészített rizst.
A hagymaszáras karajokat a zöldséges sárga rizzsel tálalom.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.