Hagymaszáras karaj zöldséges sárga rizzsel recept
Hozzávalók:
Hús:
- 8 szelet karaj
- étolaj
- só
- őrölt fekete bors
- 1 csomó hagymaszár
Köret:
- rizs
- 2 teáskanál ételízesítő
- 1 mokkáskanál kurkuma
- víz
- étolaj
- zöldborsó
- sárgarépa
- vöröshagyma
- paprika
- paradicsom
Elkészítése:
A karajokat kilopfolom és mindkét oldalát megsózom és megborsozom. Kevés forró olajba apróra vágott hagymaszárat teszek és beleteszem a karajszeleteket, majd megsütöm mindkét oldalát.
Elkészítem a rizst kurkumával és ételízesítővel fűszerezve.
A répát apró kockákra vágom és a borsóval puhára főzöm. Leöntöm róla a vizet és félreteszem. A paprikát, paradicsomot felkockázom. A vöröshagymát apróra vágom.
Egy edényben az olajon a hagymát, paprikát, paradicsomot, sárgarépát, zöldborsót elkezdem dinsztelni és lassú tűzön beleforgatom az elkészített rizst.
A hagymaszáras karajokat a zöldséges sárga rizzsel tálalom.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »









