Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Göngyölt karaj kolbásszal, mackósajttal töltve recept

Göngyölt karaj kolbásszal, mackósajttal  töltve
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet karaj csont nélkül
    • 1 szál paraszt kolbász
    • 8 db mackósajt /vagy tömlős krémsajt/
    • 8 szelet bacon
    • 1 db piros kaliforniai paprika
    • 1 db sárga kaliforniai paprika
    • grill fűszer
    • őrölt fehér bors

    Elkészítése:

    A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, grillfűszerrel megszórjuk.

    A kolbászt és a paprikákat apró kockákra vágjuk és összedolgozzuk a sajttal. Ízesítjük sóval és őrölt fehér borssal. A tölteléket elosztjuk a karajszeleteken majd a hússzeleteket felgöngyöljük, 2-2 szelet baconba tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk.

    A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és 30-35 perc alatt készre sütjük.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá