Göngyölt hús recept

Hozzávalók:
- 1 kg sertéscomb
- 3-4 zsemle
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- bors
- só
Elkészítése:
A húst szétvágjuk, hogy egy nagy lapos szeletet kapjunk.
A zsemléket vízbe áztatjuk, majd jól kinyomkodjuk. A tojásokkal és a fűszerekkel elkeverjük és hozzáadjuk a kinyomkodott zsemlét és elkeverjük alaposan az egészet.
A húst mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, majd a közepébe rakjuk a tölteléket és feltekerjük, mint egy palacsintát.
200 fokos sütőbe rakjuk és 40-50 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »