Füstöltsajttal töltött rántott karaj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 szelet sertéskaraj
- 4 vastag szelet füstöltsajt
- 4 ek liszt
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg panírmorzsa
- pici só és bors
- 1/2 liter zsiradék
Elkészítése:
A karajszeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és egy-egy szelet hús közé helyezzük a sajtokat úgy, hogy sehol ne kandikáljanak ki a húsok között (jómagam itt-ott beleszabok, ill méretre vágom).
Ezután egy tálcára téve és folpackkal lefedve legalább 2 órára betesszük a hűtőbe, hogy összedermedjenek a rétegek. Lehet előre is dolgozni, előző este ezt a fázist el lehet készíteni!
Ezután a dupla panír következik ebben a sorrendben: liszt, tojás, morzsa, tojás, morzsa. Így a sütésnél biztosan nem folyik ki a sajt sehol a húsok között.
Bő zsírban vagy olajban lassú lángon mindkét oldalát szép pirosra megsütjük, majd konyhai papírtörlőn lecsepegtetjük.
Még forrón tálaljuk. Akkor a legjobb, amikor szinte nyúlik a villán a sajt! :)
Jómagam petrezselymes burgonyával és birskörte befőttel tálaltam.
Jó étvágyat kívánok!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »