Füstölt sajttal, füstölt sonkával töltött sertésborda recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 4 szelet füstölt házi sonka vagy füstölt tarja
- 4 szelet füstölt trappista sajt
- só
- 20 dkg finomliszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 30 dkg zsemlemorzsa
- étolaj a sütéshez
Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A hússzeletek egyik felére teszünk 1-1 szelet sajtot és sonkát majd ráhajtjuk a hús másik felét.
A betöltött húsokat bepanírozzuk. Lisztbe, felvert tojásba majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban közepes lángon megsütjük.
Petrezselymes, gombás rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »









