Füstölt sajttal, füstölt sonkával töltött sertésborda recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 4 szelet füstölt házi sonka vagy füstölt tarja
- 4 szelet füstölt trappista sajt
- só
- 20 dkg finomliszt
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg zsemlemorzsa
- étolaj a sütéshez
Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A hússzeletek egyik felére teszünk 1-1 szelet sajtot és sonkát majd ráhajtjuk a hús másik felét.
A betöltött húsokat bepanírozzuk. Lisztbe, felvert tojásba majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban közepes lángon megsütjük.
Petrezselymes, gombás rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.