Füstölt sajttal, füstölt sonkával töltött sertésborda

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 4 szelet füstölt házi sonka vagy füstölt tarja
  • 4 szelet füstölt trappista sajt
  • 20 dkg finomliszt
  • 3 tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa
  • étolaj a sütéshez

Elkészítése:

A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A hússzeletek egyik felére teszünk 1-1 szelet sajtot és sonkát majd ráhajtjuk a hús másik felét.

A betöltött húsokat bepanírozzuk. Lisztbe, felvert tojásba majd zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban közepes lángon megsütjük.

Petrezselymes, gombás rizst készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!