Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Elzászi sertésborda recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 szelet kicsontozott sertésborda
    • 2 evőkanál olaj
    • 2 evőkanál paradicsompüré
    • 1 evőkanál liszt
    • 10 dkg füstölt szalonna
    • 50 dkg hordós káposzta
    • fokhagyma

    Elkészítés:
    A kivert, besózott hússzeletek mindkét oldalát az olajban nagy lángon pirosra sütjük. A húst kiszedjük, félretesszük, a zsiradékba tesszük a lisztet, a paradicsomot, a tört fokhagymát, és kevés vízzel felforraljuk. A hússzeleteket tűzálló tál aljára terítjük, a vékonyra szelt füstölt szalonnát rászórjuk, a káposztával betakarjuk, és a fokhagymás mártással leöntve, fedő alatt addig pároljuk, amíg az egész jó puha nem lett.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá